18 Aralık 2016 Pazar

KIRISIKLIKLAR İCİN HİNDİSTAN CEVİZİ YAGI



40' li yaslardaki kirisikliklara cok iyi gelen organik hindistan cevizi yagindan bahsetmek istiyorum. Gercekten ama gercekten cok iyi nemlendiriyor ve nemi ciltte uzun sure hapsediyor. Bu yazin satin aldim; ama Watson'dan yoksa Gratis'ten mi aldim hatirlamiyorum. Fiyati da 40 lira civariydi. Yazin o sicak havalarda cok suremedim ama şu soguk gunlerde cildime gercekten cok iyi geliyor. 



Ilk baslarda her gece makyajimi cikardiktan sonra beslesin diye kirpik diplerime ve kaslarima suruyordum. Daha sonra goze cevreme ve alnima da surmeye basladim. Bir sure sonra goz cevremdeki var olan kaz ayaklarini ve alnimdaki cizgileri yumusattigini farkettim. Sonrasinda bir sure ara verdim surmeye ve aradaki fark bariz bir sekilde kendini belli etti. Artik faydasindan iyice eminim. Bundan sonra aksatmadan kullanmaya ve bittikce almaya devam edecegim.




Yazin aldigimda sivi haldeydi. Kisin donuyor bu yag. Tadi da cok guzel bu arada. Isterseniz tavaya ekleyip uzerine iki yumurta da kirabilirsiniz😄 Ya da her gun 1 tatli kasigi kadar yiyebilirsiniz. Cunku bu yag zeytinyag gibi en degerli yaglardan biri. Aslinda cogu kisi bu yagi saclarina bakim yapmak icin kullaniyor. Yagi surup strec sarip bekletiyorlar. Ben hic denemedim ama saclara cok iyi geldigini soyluyorlar. Kisacasi iyi ve nemi uzun sure hapseden bir nemlendirici ariyorsaniz ya da saclariniza bakim yapmak istiyorsaniz organik hindistan cevizi yagini siddetle tavsiye ediyorum😉 Saglikli ve guzel gunler dilegiyle...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder